5 Aralık 2008 Cuma

fifa 08

Hepsi geliştirildi, genişletildi, detaylandırıldı.
Bu oyun türüne “futbol oyunu” demek yanlış olur; FIFA 08, bir futbol simülasyonu!

620 takım, 30 dünya ligi, 15.000’in üzerinde oyuncu.


Hedefe şutlar. Yeni şut sistemi, şut isabetini onlarca farklı değişkeni hesaba katarak belirliyor. Oyuncu yetenek değerleri, rakip defanstan gelen baskı, topun kendi ekseni etrafında dönmesi, hava durumu. Maç başlamadan önce ekranda gördüğünüz her şey, şutlarınızın isabetli olmasında etkili!


Pozisyon çeşitliliği. Oyuncular tarafından yapılabilen 1000 farklı seçenek ve gerçek zamanlı tepki hareketleri. Başka bir deyişle dakikada 60.000 farklı pozisyon olasılığı.


Tek oyuncu kontrolü! Gerçek bir profesyonel oyuncunun rolüne girin, tüm oyun boyunca sadece bu oyuncuyu kontrol edin. Kendi stilinizle oynayabilir, düşündüğünüz hareketleri tam olarak gerçekleştirebilirsiniz.
Bu oyun modun özel kamerası, oyuncunuzu ve sahadaki durumu en iyi şekilde gösteriyor, pozisyona göre görüş açısını değiştiriyor, atak veya defans yöneliminize göre topa yakınlaşıp uzaklaşıyor.
Futbol dünyasının atmosferini bizzat hissedeceksiniz.


Bilek yetenekleri. İsterseniz özel hareketleri birbirine ekleyerek benzeri olmayan ayak oyunları yaratın, isterseniz futbol dünyasının yıldızlarının hareketlerinin aynısını yapın.
Hareket animasyonlarını istediğiniz zaman kesip yeni bir harekete geçiş yaparak karşınızdaki rakip oyuncuyu yanıltabilirsiniz.


Elle kontrol. Hassas kontrollerle değişik ara pas ve çapraz koşu imkanı, defans oyuncuları arasında hızlı seçim ve markaj seçeneği.


Online ligler. İnternet üzerinden kendi arkadaşlarınızla lig ve turnuva düzenleyip birbirinize karşı oynayın.


İnteraktif ligler. Takımınızın bu sezonki kaderini çizmek sizin elinizde. Maçlarınızı gerçek lig fikstürlerine göre yapın. Rakiplerinize karşı yapacağınız lig maçlarının sonuçları, diğer tüm oyuncuların aldığı sonuçlarla toplanıyor ve takımınızın online katılımlı, gerçek fikstürlü ligdeki yerini belirliyor.


Videolarınızı paylaşın. En güzel gollerinizi ve maçlarınızdaki en güzel pozisyonları kaydettikten sonra oyunun resmi internet sitesine yükleyin.


Futbol dünyası bu oyunun içinde! 620 takım, 30 dünya ligi, 15.000’in üzerinde oyuncu.


Turnuva modu. 35’i resmi lisanslı olan toplam 60 adet turnuva. İsterseniz kendi turnuvanızı da yaratabilirsiniz.
Top kontrolü, şut ayarlama sistemi, çalım teknikleri, çevre animasyonları...

Hiç yorum yok: